Om oss

I 40 år har vi hyrt ut, sålt och vallat skidor i Tänndalen. Butiken och skiduthyrningen startades av Roger med en vän och idag är vi inne på andra generationen när Kalle idag driver affären med personal (och pappa Roger). På den här sidan har vi kostat på oss att vara lite anekdotiska så här hittar ni ömse bilder och material som vi samlat på oss genom åren. Varmt välkommen in till oss!

tanndalens-skidslip

Vallat tusentals skidor

Även om lokalen har bytts och nuvarande har byggt ut ett flertal gånger så har Roger varit med. Måste ha vallat tusentals skidor vid det här laget. PS. Fråga gärna Roger hur många skidor han vallat om du träffar honom;)

Formgjutna sulor

Formgjutna sulor

Även om bildern avar svartvita förr i tiden så var tekniken ungefär den samma:) Vi lägger fortfarande stor vikt vid att skapa bästa möjliga komfort i pjäxan för dig.

skidor

Trender kommer och går...

.. Men vi består:) Vintern 2009/2010 skrev vi om vårt nya utbud av carving,
telemark, twintips, och (de inte lika långlivade) snowblades:)

Bilder från förr

När vi skulle bygga en ny hemsida (den du nu besöker) började vi leta i gamla arkiv och mappar på datorn. Vi hittade bland annat de här bilderna som vi använde på en gammal hemsida för 15 år sen.. Vi tycker de håller ganska bra än;)

Förboka din skidhyra online och få 10 % rabatt.