Din webblsare har inte std fr JavaScript, d kommer detta se lite konstigt ut, stt igng det fr att f ut det mesta av denna funktion

Popup

Använd formuläret nedan för att boka utrustning.

Information

Se Hyrpriser

Info Skiduthyrning

Använd formuläret till höger för att enkelt boka skidutrustning hos oss. Först fyller du i dina personliga uppgifter så vi vet vem som bokar och vem som kommer äga ansvar för utrustningen.

Ange från och med-datum samt till och med-datum för att bestämma inom vilken period utrustningen ska hyras. Du gör detta genom att använda den lilla kalenderikonen under fälten.

Slutligen välj för hur många personer som ska ingå i den här bokningen. Fyll i respektive uppgifter så kan vi lätt se vem som ska ha vad. Om ni är fler än fyra personer som bokar så får ni göra en ytterligare bokning för återstående personer under samma Personuppgifter.

Förbokningsrabatt

Er förbokningsrabatt på 10 % dras av totalsumman när ni betalar på plats i Tänndalen. Obs rabatten gäller alla hyrprodukter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast bokningar som inkommit till oss minst 3 dagar före första hyresdag.

Särskilda önskemål

Här kan du förtydliga ditt val, som tex. om du önskar vallningsbara eller vallningsfria längdskidor. Om man vill ha en viss typ av alpin skida, Offpist, Allmountain eller en Pistracer. Om du är osäker på ditt val kan du skicka en förfrågan eller ringa oss.

Personliga uppgifter
Ange bokningsdatum
Person 1

I paketpriserna ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm

cm
kg
år
Person 2

I paketpriserna ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm

cm
kg
år
Person 3

I paketpriserna ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm

cm
kg
år
Person 4

I paketpriserna ingår skidor, pjäxor, stavar, och hjälm.

cm
kg
år